Adatvédelmi Nyilatkozat

Metalcom Zrt. tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek vele.

Társaságunk által végzett adatkezelésre különösen az alábbi jogszabályok az irányadóak:

  • Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. számú törvény
  • A 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005. évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény

Amennyiben Ön a Metalcom Zrt. üzleti partnere, az Ön adatai védelmére vonatkozó információkat a Titoktartási megállapodásban talál.
Ha álláshirdetéseinkre jelentkezik, akkor személyes adatai kezeléséről az Adatvédelmi politika nyújt felvilágosítást.
A Metalcom Zrt. nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, melyekről, illetve melyekre link mutat Metalcom Zrt. honlapjára, valamint honlapjáról.

Adatok felvétele

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges.

Egyes szolgáltatások (pl. védett tartalmak megtekintése, álláshirdetésre jelentkezés) igénybevételéhez azonban, bizonyos személyes adatokra (pl. név, e-mail cím) szükség van. Ezekben az esetekben az adatok felvétele előtt a Metalcom Zrt. tájékoztatja az érintetteket az adatkezelés szabályairól, illetve beszerzi az adatkezelésre vonatkozó előzetes hozzájárulásukat, mely bármikor visszavonható.

A Metlacom Zrt. a honlap technikai üzemeltetése érdekében a következő, személyes adatokat nem tartalmazó, automatikusan keletkező információkat használja fel átmenetileg: a számítógép internetprotokoll-címe (IP-címe), domain-név (URL), a hozzáférés adatai, az ügyfél file lekérés (file név és URL), a HTTP válaszkód, a weboldal adatai ahonnan a lekérés történt, a látogatás alatt forgalmazott bájtok mennyiség, a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, illetve a használt böngészőprogram neve. Bizonyos esetekben anonim látogatásazonosító (cookies) is alkalmazásra kerül a weboldal felhasználói preferencia szerinti optimálása érdekében.

Adatok felhasználása, továbbítása

Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Metalcom Zrt. az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy ezt követően hozzájárulását bármikor visszavonja.

A Metalcom Zrt. az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára, a jogszabályokban meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem továbbítja.

Adatbiztonság

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében társaságunk kiterjedt műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmaz. Biztonsági eljárásainkat rendszeresen ellenőrizzük és a technológiai fejlődéssel összhangban fejlesztjük.

Tájékoztatás

Írásbeli kérés esetén a Metalcom Zrt. tájékoztatja az érintetteket személyes adataik kezeléséről.

© 2015 MetalCom Távközlési és Rendszerintegrációs Zrt. - Minden jog fenntartva!