Minőség és Környezetpolitikai irányelveink

Korszerű informatikai hálózatunkon működõ vállalatirányítási rendszerünk támogatása mellett, szükségét éreztük, hogy a vállalatcsoport működését rendszerbe foglaljuk és meghatározzuk a napi munka sarokpontjait. Vállalati folyamatainkat szabályozottnak, ellenõrizhetõnek és nyomon követhetõnek szerettük volna látni, ezért elvégeztük azt, a remélhetõleg minden részletre kiterjedt munkát, melynek eredményeként társaságunkat a Konformitás Tanúsító KFT MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerint tanúsította.

 Minőség- és Környezeti Politika

A MetalCom csoport több éves tapasztalattal, magasan képzett szakember gárdával rendelkezik a távközléstechnika, és az acélszerkezet gyártás területén, ahol erős szellemi bázisára és gyártási tapasztalatára építve jó minőségű termékeket állít elő, illetve magas színvonalú szolgáltatást nyújt.
A MetalCom Csoport tudatos vállalatfejlesztési koncepciójába illesztve, mindent megteszünk azért, hogy MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok szerinti integrált irányítási rendszerünk hatékonyságát a folyamatokban meghatározott szinten tartsuk és folyamatosan továbbfejlesszük. Rendszerünk alapja a termelési és szolgáltatási folyamatok szabályozását tartalmazó dokumentációs rendszer, amelynek segítségével nő cégcsoportunk hatékonysága, az esetleges folyamatbeli ütközések kiszűrhetőek. A tevékenységek megfelelő dokumentálása a folyamatok, átláthatóságát teremti meg, mindemellett minden, minőségirányítási rendszert érintő kérdésben törekszünk arra, hogy a létrehozott minőségirányítási rendszer legyen egyszerű, közérthető, világosan fogalmazza meg céljainkat és mindenki könnyen azonosulhasson a kitűzött feladatokkal.

Újragondolt, kulcsrakész világ

Mottónk egyaránt kell, hogy jelentse, az újra való nyitottságot, a fenntartható növekedési pályán haladó megbízható hátteret, az üzleti életben szerzett tapasztalatot. Jövőről formált gondolatainkat a vevőközpontúság és a teljes körűség határozza meg, hiszen csupán az elégedett ügyfél a jó ügyfél.

Jövőképünk

Hiszünk abban, hogy a legkedvezőbb üzleti lehetőségek megközelítése terén kijelölt út helyes irányvonalat ad társaságunknak. Nap, mint nap arra törekszünk, hogy partnereink termékeivel és saját fejlesztéseink által hozzáadott értékek révén, a jelen kérdéseinek és a jövő kihívásainak leginkább megfelelő és továbbfejleszthető rendszereket hozzunk létre illetve ezen alapuló szolgáltatásokat nyújtsunk. Törekednünk kell arra, hogy társaságunk széles körben ismert és elismert legyen határinkon belül és a megcélzott fejlesztési irányokban egyaránt.

Környezetközpontú gondolkodás

A környezetvédelem és az ennek való megfelelés egyre fontosabb szerepet képvisel és joggal követel mind nagyobb hangsúlyt mindennapjainkban. Munkánk során be kellett látnunk a környezet tudatos szemlélet előnyeit mindennapi életünkben, nem utolsó sorban társaságunk külső megítélését illetően.
Törekszünk arra, hogy munkánk során a környezetet kevésbé terhelő, hatékonyabb megoldásokat alkalmazzunk és ezekkel ügyfeleinket is megismertessük. A szelektív hulladékgyűjtés napi rutinná válásával reméljük, hogy munkatársaink családjainál is sikerül tudatos gondolatformálással küzdeni a klímaváltozás negatív hatásai ellen. Elveink szerint a környezet központú irányítási rendszer bevezetésével sikeresen emelhetjük vevőink bizalmát megoldásainkkal, termékeinkkel összefüggésben, hatékonyan és tevékenyen tudunk szerepet vállalni a természet és az ember alkotta környezet összhangjának megteremtésében.

Mindehhez természetesen szükség van a jogszabályi háttér szigorú betartására, az irányítási rendszerben megfogalmazottak alkalmazására, szükség szerinti finomhangolására.

© 2015 MetalCom Távközlési és Rendszerintegrációs Zrt. - Minden jog fenntartva!