MetalCom Távközlési és Rendszerintegrációs Kft »

A fenntartható fejlődés letéteményese

Metalcom Adrija d.o.o.

Bosznia-Hezcegovina, a sokszínű, gyorsan fejlődő Balkán

Fejlesztési projekt »

 
Komplex vállalati technológia fejlesztése a MetalCom Zrt.-nél

Közreműködő szervezetek:

Magyar Gazdaságfejlesztési Központ 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Telekommunikációs segítség Győrújfalunál »

Mobil bázisállomás telepítésével segítette a védekezési munkát Győrújfalu térségében a Telenor mobilszolgáltató.
Könnyítette az árvízi védekezésben résztvevők - így a Katasztrófavédelem, a Rendőrség, a Honvédség, az önkéntesek - kapcsolattartását az a mobil bázisállomás, amelyet a Telenor Magyarország telepített Győrújfalu térségébe. A távközlési társaság alvállalkozó partnerével, a MetalCom Zrt-vel péntek délutántól készen állt, hogy az árvízi védekezés szempontjából legszükségesebb területen erősítse hálózati kapacitását. A Telenor gyors reagálásának köszönhetően, szombat délelőtt Győrújfalunál telepítették azt a mobil bázisállomást, amellyel a legkritikusabb napokban bővült a mobilhálózat kapacitása megbízhatóbbá téve a kommunikációt a hatósági szervek és az önkéntesek között is. A Telenor folyamatosan figyeli hálózatának kapacitás-kihasználtságát az ár levonulásában érintett településeken, így készen állnak gyorsan új helyen felállítani a Győrújfalun már bizonyított mobil bázisállomást.

Fujitsu Ezüst Fokozatú Kiemelt Partner

 


 
 
 

Sikeres pályázat

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott pályázatunkat pozitívan bírálták el, így ennek segítségével megkezdődött a "Komplex vállalati technológia fejlesztés a MetalCom Zrt.-nél" című projektünk megvalósítása

Elindítottuk megújult honalpunkat!

Az idők szavát illetve az arculatváltást követve, elindítottuk mindenben megújult honlapunkat. A felfrissült megjelenés és tartalom reméljük hasznos segítséget nyújt partnereink számára a legmegfelelőbb termék, vagy szolgáltatás kiválasztására. Kellemes böngészést és mielőbbi kapcsolatfelvételt kívánunk.

Ökopolisz Klaszter »

A Metalcom Zrt. az Ökopolisz Klaszter teljes jogú tagjaként elkötelezett a környezettudatos technológiai fejlesztések megvalósításában.

SIAE Mikrohullámú berendezések a Vodafone hálózatában

A Vodafone Global tender nyertes szállítójaként a SIAE Microelettronica a Metalcom Zrt.-vel, mint Közép-Kelet Európa-i partnerével együttműködve megkezdte a SIAE gyártmányú mikrohullámú rádióeszközök szállítását és telepítését a Vodafone Magyarország hálózatában

Több zónás wireless biztonság Meru eszközökkel »

Meru Security: Multiple Lines of Defense Against Wireless Threats

Úttörő technológia a szünetmentes energiaellátás terén - Metanol-Víz alapú üzemanyagcella rendszer

Napjaink kihívása az energiaellátás biztonsága kritikus helyeken és környezetünk megóvása.

A megoldás a kezünkben van, fedezze fel Ön is!
 

Minőségbiztosítás »

Cégcsoportunk életében meghatározó szerepet tölt be a környezettudatos minőségi munka. E céloktól vezérelve, a Metlcom Zrt.-nél bevezetésre került a már meglévő ISO9001:2000 minőségbiztosítási rendszer mellett az ISO14001 környezettanúsítási rendszer is.
A mind szélesebb körű üzleti lehetőségek kiaknázására társaságunk sikeresen megfelelt az AQAP 2001 minősítésen is.

© 2015 MetalCom Távközlési és Rendszerintegrációs Zrt. - Minden jog fenntartva!